Αρχική Αεροσκάφη Προόρισμοι Δρομολόγια Νέα Επικοινωνία


© 2019 - 2021 Ydroplana.gr - All Rights Reserved

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER


Dornier Seastar CD2


Dornier Seastar CD2Το μοντέλο Seastar CD2 της εταιρείας Dornier Seawings είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα υδροπλάνων στον κόσμο. Μπορεί να μεταφέρει 12 επιβάτες με ασφάλεια και άνεση, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό της καμπίνας επιβατών, την άψογη διαχείριση χώρου και τα κορυφαίας ποιότητας υλικά κατασκευής.

Διαθέτει δύο πανίσχυρους κινητήρες συνολικής ισχύος 1300 ίππων, που το καθιστούν ένα από τα ταχύτερα και πιο ασφαλή υδροπλάνα στον κόσμο. Η δύναμη των κινητήρων και η ιδιαιτερότητα στο σχεδιασμό της ατράκτου προσφέρουν ασφάλεια και ευελιξία κατά την αποθαλάσσωση και την προσθαλάσωση, αλλά και κατά τη διάρκεια της πτήσης. Με αυτό το σημαντικό πλεονέκτημα, το Seastar CD2 μπορεί να προσθαλασσωθεί και να αποθαλασσωθεί ακόμα και σε συνθήκες περιορισμού, όπως μία λίμνη ή ένα μικρό υδατοδρόμιο. Παρά την τεράστια ισχύ τους, οι κινητήρες γίνονται ελάχιστα αντιληπτοί στους επιβάτες χάρη στην ποιότητα των υλικών της ατράκτου, που απομονώνουν το θόρυβο εκτός της καμπίνας.

Η ποιότητα κατασκευής καθιστά την άτρακτο του Seastar CD2 ανθεκτική στις πιο ακραίες συνθήκες, (θαλασσινό νερό, ηλιακή ακτινοβολία, ψύχος) ακόμα κι αν παραμείνει για μεγάλο χρονικό σε ακινησία κάτω από αυτές.

Η άνεση που απολαμβάνουν οι επιβάτες πλησιάζει σε μεγάλο βαθμό εκείνη μιας καμπίνας επιβατών ενός συμβατικού αεροσκάφους της πολιτικής αεροπορίας. Ο σχεδιασμός και το μέγεθος των καθισμάτων προσφέρει όλα όσα χαρακτηρίζουν τις θέσεις επιβαινόντων σε κάποιο μεγάλο αεροσκάφος διεθνών πτήσεων: στιβαρότητα, άνεση, ευχέρεια στις κινήσεις. Η θέα από τα παράθυρα είναι ορατή από οποιαδήποτε θέση και η ποιότητα των υλικών σε συνδυασμό με τους φωτεινούς χρωματισμούς στο εσωτερικό δημιουργούν ένα αίσθημα πολυτέλειας, σε ένα χώρο που  κερδίζει επάξια το χαρακτηρισμό μιας «VIP καμπίνας».

Όλα αυτά κάνουν την πτήση με ένα Seastar CD2 μια μοναδική εμπειρία, έναν προάγγελο για τις μαγευτικές, ξένοιαστες διακοπές που σας περιμένουν σε κάποιο θαλάσσιο ελληνικό παράδεισο.