Αρχική Αεροσκάφη Προόρισμοι Δρομολόγια Νέα Επικοινωνία


© 2019 - 2024 Ydroplana.gr - All Rights Reserved

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER


Twin Otter DHC-6


Twin Otter DHC-6Το Twin Otter DHC-6 είναι ο ζωντανός θρύλος της σύγχρονης αεροπλοΐας στον τομέα των υδροπλάνων, κρατώντας τα σκήπτρα ανά τον κόσμο για πάνω από μισό αιώνα, με παραγωγή εκατοντάδων υδροπλάνων που χρησιμοποιήθηκαν και χρησιμοποιούνται σαν πυροσβεστικά, αερομεταφοράς ασθενών, έρευνας και διάσωσης, επιβατικά, πολεμικών επιχειρήσεων κ.α. Πρόκειται για ένα υψηλοπτέρυγο υδροπλάνο, κατάλληλο ακόμα και για τις πιο αντίξοες συνθήκες σε θάλασσα και αέρα. Η ισχύς των κινητήρων του αποδίδει τελική ταχύτητα 300 χιλιομέτρων την ώρα, μία επίδοση που το κατατάσσει στην κορυφή μεταξύ των ανταγωνιστών του παγκοσμίως.

Μπορεί να μεταφέρει 19 επιβάτες με τη σιγουριά και την ασφάλεια που χαρακτηρίζει τα μεγάλα αεροσκάφη των διεθνών πτήσεων. Η καμπίνα επιβατών προσφέρει τη στοιχειώδη άνεση μιας καμπίνας αεροσκάφους, εξαιρετική ηχομόνωση και εξαιρετική θέα σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Το χαμηλό κέντρο βάρους και η ατσαλένια άτρακτος, σε συνδυασμό με τους δύο ισχυρούς κινητήρες, εξασφαλίζουν, παρά το μικρό μέγεθος της ατράκτου, σταθερότητα στην πτήση και στους ελιγμούς προσθαλάσσωσης και αποθαλάσσωσης. Η ευελιξία του Twin Otter DH-6, η χαρακτηριστική ευκολία στην επιτάχυνση και το πρωτοποριακό σύστημα πλοήγησης επιβεβαιώνονται σε περιορισμένες υδάτινες επιφάνειες, (λίμνες, λιμνοθάλασσες, μικρά υδατοδρόμια) εξασφαλίζοντας στο ακέραιο την ασφάλεια των επιβατών.

Η αίσθηση κατά τη διάρκεια της πτήσης είναι όμοια με εκείνη ενός ταξιδιού με ένα μεγάλο αεροσκάφος, χάρη στη σωστή διαχείριση του βάρους της ατράκτου και του ωφέλιμου βάρους επιβατών και αποσκευών. Η σταθερότητα και η ασφάλεια, που απολαμβάνουν οι επιβάτες, κάνουν το ταξίδι μια απολαυστική βόλτα πάνω από το γαλάζιο των ελληνικών θαλασσών.